De gemeente Den Haag en Voorall gaan jaarlijks op zoek naar de beste initiatieven en ideeën voor toegankelijkheid, inclusie en positieve beeldvorming. Met de Onbeperkt 070-prijs worden deze initiatieven in het zonnetje gezet. Op 19 maart 2018 heeft Herman de Graaff, Algemeen directeur van Biesieklette, de aanmoedigingsprijs, een bedrag van €2.500 in ontvangst mogen nemen.

Deze prijs heeft Biesieklette te danken aan mevrouw Henny Bakker-Kemp uit Den Haag. Haar idee was een rolstoelfiets bij één van de Biesieklette stallingen te verhuren, omdat het duwen van rolstoelen voor veel mantelzorgers te zwaar kan zijn en fietsen op een elektrische fiets meestal wel lukt.

Met de aanmoedigingsprijs plus een financiële bijdrage van zowel Voorall als ook van de Vrienden van Voorall, Medipoint en een eigen bijdrage van Biesieklette, is het mogelijk geworden een elektrisch aangedreven rolstoelfiets (Veloplus) aan te schaffen. Vanaf 5 juli jl. is de rolstoelfiets te huur bij Biesieklette stalling Haven in Scheveningen.

De huurprijs is €2.50 per dagdeel. Om de rolstoelfiets te promoten, is het huren in de maand juli gratis.

Strandhulpmiddelen Sinds juli 1999 verhuurt Biesieklette in Scheveningen en Kijkduin verschillende strandrolstoelen voor mensen met een beperking. Op zonnige dagen wordt er zeer veel gebruikt van gemaakt. Zowel door inwoners uit Den Haag en omliggende gemeenten, maar ook uit andere provincies en zelfs uit het buitenland.