Een dagelijkse vlog over
leven met een beperking

Onbeperkt070-prijs

De Onbeperkt070-prijs is een beeldvormingsprijs die jaarlijks wordt uitgereikt. Meedoen is voor mensen met een beperking niet altijd vanzelfsprekend. Daarom zijn wij op zoek naar initiatieven en ideeën om de toegankelijkheid van Den Haag te verbeteren.

Enkele voorbeelden zijn:
- Een drempelvrije discotheek
- Een navigatiesysteem voor blinden in het ziekenhuis
- Een rolstoel met USB-poort
- Een dagelijkse vlog over leven met een beperking
- Salsadansen in een rolstoel

Zowel bestaande initiatieven als nieuwe ideeën zijn welkom. De prijs: €7.500 of €2.500 ter ondersteuning van jouw briljante voorbeeld of idee. Klik hier om mee te doen.


Pop-up experiences
Naast de prijs organiseert Onbeperkt070 zogenaamde ‘pop-up experiences’: informatieve evenementen, waarbij de aanwezigen verschillende facetten van het leven met een beperking ervaren. Mensen met en zonder een beperking en bedrijven worden met elkaar in contact gebracht en geïnformeerd hoe bijgedragen kan worden aan een toegankelijke stad. Houd de agenda  in de gaten voor opkomende pop-up evenementen.

Videoreport
Van bijzondere initiatieven maken wij een Onbeperkt070-videoreport door onze ervaringsdeskundigen op pad te sturen om deze initiatieven te testen. Ken jij een initiatief dat echt gefilmd moet worden? Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..